Despre tabere

1. Ce inseamna o tabara tematica ATLAS TOURS ?
Fiecare tabara tematica ATLAS TOURS inseamna o excelenta imbinare intre activitati in aer liber si activitati creative.

In taberele tematice ATLAS TOURS copiii fac drumetii in masive muntoase, sunt initiati in tehnica de escalada si alpinism, in tehnici de orientare in padure si campare; participa la excursii pe bicicleta (ciclism montan), sunt initiati in lucrul cu caii (echitatie) si in lumea golfului.

Toate aceste activitati din taberele tematice ATLAS TOURS au la baza JOCUL.

2. De ce JOCUL?
Pentru ca...
JOCUL implica stabilirea unui scop si depunerea unui efort pentru ca acest scop sa fie atins prin miscare, explorare, comunicare, socializare, observatie, initiativa, exercitiu, disciplina, invatare, placere.
JOCUL mai inseamna si motivatie, provocare, imaginatie, creativitate, fortificare, nevoia de performanta, deprinderi pozitive si multa VOIE BUNA.
JOCUL este insasi esenta copilariei iar jocul in aer liber este VITAL pentru orice copil.

3. Scopul taberelor ATLAS TOURS
Orice tabara are avantaje multiple dar si rigori (adaptarea la un program comun, inviorare dimineata, efort fizic etc.).Depasirea acestora inseamna o mai buna adaptare a copilului la nou, inseamna AUTOCUNOASTRE, AUTODEZVOLTARE, AUTODEPASIRE.

Pentru orice copil o tabara inseamna emotie, nou,surpriza,cunoastere, realizarea unor asteptari, satisfacerea nevoilor de a-si face noi prieteni.

In taberele tematice ATLAS TOURS copilul are posibilitatea sa-si dezvolte abilitatile de comunicare, sa se obisnuiasca cu spiritul si lucrul in echipa, sa isi exprime si sa isi dezvolte noi aptitudini creative.

La finalul taberelor tematice ATLAS TOURS copilul are mai multi prieteni, este mai vesel, mai comunicativ, mai PUTERNIC.

Va asteptam acum, cat inca mai sunt locuri sa participati la programele ATLAS TOURS
- tabere tematice la nivel de EXCELENTA !